Розроблення веб-застосунку для клієнтів мережі АЗС - Годлевський, Марк Романович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об’єкт дослідження – процес розробки веб-застосунку із використанням сучасних технологій веб-програмування, таких як HTML, CSS, JavaScript, інтеграція картографічних сервісів, баз даних та криптовалютних платежів. Мета роботи – створення зручного та функціонального веб-застосунку для клієнтів мережі АЗС, що забезпечить доступ до актуальної інформації про компанію, місцезнаходження станцій та маршрут до них, ціни на паливо, систему знижок, бонусні програми, онлайн-магази, тощо. Предмет дослідження – веб-застосунок для клієнтів мережі АЗС, розроблений із використанням веб-технологій HTML, CSS, JavaScript та з імплементованими API таких технологій та сервісів як Bootstrap, OpenStreetMap, Firebase, Ton API. У сучасному світі розробка веб-застосунків відіграє ключову роль у створенні інноваційних цифрових продуктів, які спрощують взаємодію користувачів із сервісами. Зокрема, для автомобілістів важливо мати швидкий доступ до інформації про мережі АЗС, можливість спланувати маршрут, дізнатися про ціни на паливо, отримати вигідні пропозиції та економити час, оформлювати онлайн-покупки та отримувати аналіз своїх витрат на пальне.
Keywords: вебзастосунок; АЗС; HTML; CSS; FIREBASE; JAVASCRIPT; OPENSTREETMAP