Проект капітального ремонту ділянки автомобільної дороги Т-24-09 Драбів – Золотоноша на ділянці км 19+150 – км 21+150 з оцінкою умов руху та розробкою заходів з їх покращення - Гайчев, Павло Васильович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Об’єкт дослідження – умови руху на ділянці автомобільної дороги Т-24-09 Драбів – Золотоноша з км 19+150 до км 21+150. Мета роботи – розроблення проекту капітального ремонту ділянки автомобільної дороги, що дозволить підвищити: безпеку руху, швидкість руху, спроможність пропускати автомобілі з дозволеними для руху осьовими навантаженнями, рівень інформаційного забезпечення тощо. Метод дослідження – залучення методів автоматизованого проектування, аналіз науково-технічної інформації за літературними джерелами і нормативною базою. В результаті розробки дипломної роботи виконано: обґрунтування вибору програмного комплексу для автоматизованого розроблення проектних рішень, визначення параметрів ділянки автомобільної дороги Т-24-09 Драбів – Золотоноша з км 19+150 до км 21+150 та обґрунтування необхідності проведення капітального ремонту, оцінку існуючих умов руху на ділянці автомобільної дороги Т-24-09 Драбів – Золотоноша з км 19+150 до км 21+150 за коефіцієнтами аварійності, проектування поздовжнього та поперечного профілю ділянки автомобільної дороги, розробку заходів з організації дорожнього руху на ділянці автомобільної дороги Т-24-09 Драбів – Золотоноша з км 19+150 до км 21+150, оцінку умов руху на ділянці автомобільної дороги Т-24-09 Драбів – Золотоноша з км 19+150 до км 21+150 після реалізації проектних рішень, розрахунок поточних витрат.
Keywords: аналіз умов руху; конструкція дорожнього одягу; поздовжній профіль; план траси; розрахунок міцності