Підвищення надійності гібридних силових установок - Смирнов, О. П.; Борисенко, А. О.; Smirnov, О.; Borisenko, A. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2016)
Наведені шляхи підвищення конструктивної надійності гібридних силових установок транспортних засобів за рахунок паралельного підключення ДВЗ та електропривода, які працюють автономно. Доведено, що імовірність безвідмовної роботи запропонованої силової установки гібридного транспортного засобу підвищується в порівнянні з аналогічним автомобілем з двигуном внутрішнього згоряння.
Повышение надежности гибридных силовых установок
Improving the reliability of hybrid power plants
Keywords: надійність; імовірність безвідмовної роботи; гібридний транспортний засіб; гібридна силова установка; електропривод.; надежность; вероятность безотказной работы; гибридное транспортное средство; гибридная силовая установка; электропривод.; reliability power; probability of failure-free operation; a hybrid vehicle; the hybrid power plan; 629.3