Дослідження методів вимірювання параметрів нестаціонарних сигналів в інформаційно-вимірювальних системах. - Гороховцев, Ярослав Олексійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В кваліфікаційній роботі бакалавра досліджені методи вимірювання параметрів нестаціонарних сигналів в інформаційно-вимірювальних системах. Розроблені пропозицій щодо зменшення впливу нестаціонарності вихідного сигналу вимірювального каналу тиску на його метрологічні характеристики.
Keywords: вейвлет-аналіз; динамічні характеристики; інформаційно- вимірювальна система; нейронна мережа; нестаціонарний сигнал; параметри тиску; фур'є перетворення