Модель вибору технічного забезпечення GPS моніторингу бульдозеру - Корольов, Валерії (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У даній проведено огляд сервісів GPS моніторингу бульдозеру. Проведено огляд і аналіз засобів, що забезпечують технічну складову GPS моніторингу бульдозеру. Проведено огляд і аналіз методів багатокритеріальної оцінки. Розроблено структурну модель інформаційної технології GPS моніторингу бульдозеру. Розроблено модель вибору технічного забезпечення GPS моніторингу бульдозеру та отримані результати прикладу її застосування.
Keywords: модель; технічне забезпечення; моніторинг бульдозер; датчики.