Розробка навантажувача на базі колісного трактору - Шепітько, Катерина Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У роботі розглянемо тягово-зчіпні властивості навантажувача, напруження, що виникає в процесі робіт роботи. Розглянемо зусилля, що виникають в гідроциліндрі, а також проведемо розрахунки на стійкість навантажувачі в різних розрахункових положеннях.
Keywords: бульдозер-навантажувач; ківш; стріла; робоче устаткування; міцність