Синтез інформаційно-комунікаційних технологій для мехатронних і навігаційних систем колісних та гусеничних машин спеціального призначення. генетичні алгоритми - Ніконов, О. Я.; Сіндєєв, М .В.; Улько, В. Ю.; Кулакова, Л. Є.; Цепочко, О. О.; Никонов, О. Я.; Синдеев, М. В.; Кулакова, Л. Е.; Цепочко, А. О.; Nikonov, O. J.; Sindyeyev, M. V.; Ulko, V. Y.; et al. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2016)
Синтезовано інформаційно-комунікаційних технології для мехатронних і навігаційних систем колісних та гусеничних машин спеціального призначення на основі об'єднання синергетичного підходу і методів транспортної телематики, інтелектуального управління і еволюційного моделювання, реалізація систем на мікроконтролерах і випробування їх на стендах.
Синтез информационно-коммуникационных технологий для мехатронных и навигационных систем колесных и гусеничных машин специального назначения. генетические алгоритмы
Synthesis of information and communication technologies for mechatronic and navigation systems of special-purpose wheeled and tracked machines. genetic algorithms
Keywords: інформаційно-комунікаційна технологія; транспортні засоби спеціального призначення; мехатроніка; телематика; навігаційні системи; штучний інтелект; информационно-коммуникационная технология; транспортные средства специального назначения; мехатроника; навигационные системы; искусственный интеллект; information and communication technology; special purpose vehicles; mechatronics; telematics; navigation systems; artificial intelligence; 629.36:004.8