Формування процесу доставлення меблів у розібраному вигляді - Савченко, Л. В.; Семерягіна, М. М.; Савченко, І. М.; Savchenko, L. V.; Semeryagina, M. M.; Savchenko, I. M.; Савченко, Л. В.; Семерягина, М. Н.; Савченко, И. Н. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
У статті наведені переваги та недоліки під час доставлення на продаж меблевих виробів у розібраному вигляді. Здійснено економічний аналіз логістичних витрат, які супроводжують цей перехід, на прикладі експортних потоків українського виробника. За основу прийнято підхід бенчмаркінгу, а саме досвід всесвітньо відомої компанії IKEA.
Shaping the process of unassembled furniture delivery
Формирование процесса доставки мебели в разобранном виде
Keywords: логістичні витрати; перевезення меблів; досвід IKEA; furniture transportation; advantages of disassembled furniture; disadvantages of disassembled furniture; IKEA experience; logistics costs; transportation costs; storage costs; economical effect; project analysis; logistics chain; логистические расходы; перевозка мебели; опыт IKEA; 656; 10.30977/BUL.2219-5548.2020.89.0.112