Підвищення ефективності функціонування транспортної системи в місті Харкові на ділянці вуличної мережі Майдан Захисників України та проспект Героїв Харкова. Частина 2. Оцінка різних схем руху транспортних потоків на мікрорівні - Рильцев, Вадим Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В результаті проведення моделювання в програмі Vissim схема з двобічним рухом по вулиці майдан Захисників України виявилася більш привабливою, оскільки середній час поїздки становить найменше значення 109 секунд, а довжина черги перед регульованими перехрестями складає 12 метрів.
Keywords: інтенсивність; однобічний рух; регульоване перехрестя; транспортний потік; час руху; швидкість