Дослідження мікропроцесорного стенду перевірки електромагнітної сумісності електронного обладнання автомобіля - Кальченко, Олександр Олексійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Мета роботи: розробка мікропроцесорного стенду, який забезпечить якісну лабораторну перевірку функціональної придатності додаткового електронного обладнання автомобілю Daewoo Lanos під час дії перешкоди від комутації, що імітується імпульсом №5 згідно ДСТУ 28751-90. Об’єкт роботи: аналіз існуючих систем електромагнітної сумісності автотранспортних засобів. Предмет роботи: Мікропроцесорний стенд для перевірки функціональної придатності додаткового електронного обладнання автомобілю Daewoo Lanos. В ході виконання дипломної роботи проведено дослідження та розробка мікропроцесорного стенду, який забезпечить якісну лабораторну перевірку функціональної придатності додаткового електронного обладнання автомобілю Daewoo Lanos під час дії перешкоди від комутації, що імітується імпульсом №5 згідно ДСТУ 28751-90, що дозволить підвищити енергетичні, економічні і екологічні показники автотранспорту.
Keywords: електромагнітна перешкода; електромагнітна сумісність; радіоелектронна апаратура; кондуктивні перешкоди