Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи студентів з дисципліни “Теоретичні основи електротехніки” (Розділ “Розрахунок кіл постійного та синусоїдального струму”) - Смирнов, О. П.; Борисенко, А. О. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи студентів з дисципліни “Теоретичні основи електротехніки” охоплюють основні положення та методи розрахунку кіл постійного та синусоїдального струму. Предметом навчальної дисципліни «Теоретичні основи електротехніки» є поняття та закони з області електромагнітних явищ, на основі яких викладаються властивості та методи розрахунку електромагнітних кіл. Методичні вказівки сприяють формуванню у студентів навичок практичного застосування теоретичних знань для розв'язання інженерних завдань, розвитку самостійного мислення та вдосконалення практичних умінь.
Keywords: електротехніка; самостійна робота студентів; електромагнітні явища