Удосконалення управління фінансовим станом підприємства - Терянніков, Андрій Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В кваліфікаційній роботі проаналізовано теоретичні аспекти управління фінансовим станом підприємства; проведено аналіз фінансового стану ТОВ «Заммлер Україна». На основі проведеного аналізу розроблено шляхи удосконалення управління фінансовим станом ТОВ «Заммлер Україна». Проведене дослідження показало, що складання прогнозної фінансової звітності дасть можливість управляти фінансовим станом підприємства за рахунок прогнозування в залежності від мінливості як внутрішніх так і зовнішніх факторів. У дослідженні виконано теоретичне та методичне обґрунтування розробки і оцінки заходів щодо управління фінансовим станом підприємства на основі збалансованості його розвитку.
Keywords: фінансовий стан; фінансовий аналіз; ліквідність; платоспроможність; фінансова стійкість