Підвищення ефективності доставки запасних частин по території України транспортно-логістичним центром - Уманський, Денис Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Рекомендації по впровадженню: Керівництво компанії «OMEGA» прийняло до розгляду питання про впровадження результатів в 2026 році. Область застосування: Результати дослідження можуть бути використані в організації роботи компаній, які надають послуги по організації доставки вантажів за допомогою автомобільного транспорту в міжміському сполученні.
Keywords: доставка; ефективний варіант; запасні частини; математична модель; економічний ефект