НОРМАТИВНО-ПРАВОВЕ РЕГУЛЮВАННЯ СКЛАДАННЯ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ТРАНСПОРТУ - Маліков, В. В.; Маликов, В. В.; Malikov, V. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2013)
В статті визначені основні рівні регулювання складання фінансової звітності про діяльність транспортних підприємств та висвітлені напрями обраної облікової політики шляхом опису принципів оцінки статей звітності та методів обліку щодо окремих статей звітності.
НОРМАТИВНО-ПРАВОВОЕ РЕГУЛИРОВАНИЕ СОСТАВЛЕНИЯ ФИНАНСОВОЙ ОТЧЕТНОСТИ НА ПРЕДПРИЯТИЯХ ТРАНСПОРТА
NORMATIVE AND LEGAL REGULATION OF FINANCIAL STATEMENTS REPORTING AT TRANSPORT ENTERPRISES
Keywords: нормативна база; підприємства транспорту; закони; фінансова звітність; управлінські рішення; рівні регулювання; підприємництво; нормативная база; предприятия транспорта; законы; финансовая отчетность; управленческие решения; уровни регулирования; предпринимательство; normative base; transport enterprises; laws; financial statements; management decisions; levels of regulation; entrepreneurship; 657.4