Оцінка якості управління персоналом підприємства - Панченко, Катерина Олегівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В кваліфікаційній роботі удосконалено класифікацію показників якості управління персоналом, за допомогою вивчення чинників, що впливають на їх формування та методичний підхід до оцінки якості управління персоналом підприємства на основі використання кількісних та якісних методів, при цьому якість управління персоналом розглядалася по чотирьом напрямкам: оцінка часткових показників, що характеризують безпосередньо якість персоналу що підлягає управлінським впливам і що їх виробляє;оцінка технології управління персоналом; оцінка трудових та економічних показників; узагальнення отриманих результатів.
Keywords: якість управління; управління персоналом; методчний підхід; стратегія