МОДЕЛЬ УРАХУВАННЯ ЙМОВІРНОСТІ ЗВОРОТНОГО ЗАВАНТАЖЕННЯ ПРИ ВИБОРІ НАПРЯМКУ ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВАНТАЖУ - Горбачов, Петро Федорович; Скорік, Олеся Олександрівна; Фурсенко, І. О.; Кравчук, О. О.; Горбачёв, Пётр Фёдорович; Скорик, Алеся Александровна; Фурсенко, И. А.; Кравчук, О. А.; Gorbachiov, P.; Skoryk, A.; Fursenko, I.; Kravchuk, O. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2011)
Сформовано модель розрахунку ймовірності зворотного завантаження автомобіля при виконанні міжміських вантажних перевезень для найпростішого випадку. Представлено результати розрахунку ймовірності зворотного завантаження автомобіля за першу добу очікування на прикладі маятникового маршруту Харків – Донецьк.
МОДЕЛЬ УЧЕТА ВЕРОЯТНОСТИ ОБРАТНОЙ ЗАГРУЗКИ ПРИ ВЫБОРЕ НАПРАВЛЕНИЯ ПЕРЕВОЗКИ ГРУЗА
MODEL OF ACCOUNTING OF PROBABILITY OF REVERSE LOADING AT THE CHOICE OF DIRECTION OF TRANSPORTATION OF LOAD
Keywords: зворотне завантаження; час очікування; закон розподілення; заявка на перевезення; ймовірність; обратная загрузка; время ожидания; закон распределения; заявка на перевозку; вероятность; reverse load; time of expectation; distribution law; request on transportation; 656.[96+136]