Розробка інтелектуальної системи керування параметрами адаптивної підвіски автомобіля - Шуляков, В. М.; Шуляков, В. Н.; Shuliakov, V. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2015)
Розглянуто проблему створення системи керування параметрами адаптивної підвіски автомобіля. Розроблено функціональну та конструктивно-функціональну схеми системи керування параметрами адаптивної підвіски автомобіля
Разработка интеллектуальной системы управления параметрами адаптивной подвески автомобиля
Іntelligent system developing for controlling the car adaptive suspension parameters
Keywords: Стабілізація; підвіска; автомобіль; кузов; демпфування; датчик; Стабилизация; подвеска; автомобиль; демпфирование; Stabilization; intelligent system; suspension; car body; damping, sensor; 629.36:004.383