Інформаційно-комунікаційні технології керування транспортною розв’язокою - Биков, Іван Вікторович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Мета роботи – ліквідація заторів в умовах великого міста. Об’єкт дослідження – регулювання проїзду транспортних розв’язок. Предмет дослідження – визначення режимів роботи світлофорів на транспортних розв’язках. Завдання – розробити інформаційно-комунікаційну технологію для моніторингу стану дорожнього руху.
Keywords: КОМУНІКАЦІЇ; КЕРУВАННЯ; СВІТЛОФОР; ПЕРЕХРЕСТЯ; РОЗВ’ЯЗКА