Розроблення процедури оцінки відповідності теплолічильника - Гончаренко, Андрій Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У дипломній роботі проаналізовані чинні вимоги законодавчих та інших нормативно-правових актів щодо оцінки відповідності, можливості застосування різних модулів оцінки відповідності, розглянуті методи та засоби вимірювання тепла за допомогою теплолічильників та сучасні вимоги до теплолічильників. В дипломній роботі розроблена процедура оцінки відповідності теплолічильників з урахуванням можливості застосування різних модулей. Розглянуті питання з охорони праці.
Keywords: вимірювання; єдність вимірювань; засіб вимірювальної техніки; критична контрольна точка; метрологія; метрологічні характеристики; моніторинг