Пристрій імпульсного резонансного посилення активної електричної потужності - Батигін, Юрій Вікторович; Чаплигін, Євген Олександрович; Шиндерук, Світлана Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Пристрій імпульсного резонансного посилення активної електричної потужності, що складається з двох послідовних активно-реактивних контурів. Контури об'єднані загальним ємнісним накопичувачем енергії так, що в першому з них здійснюється резонансний заряд ємнісного накопичувача, а в другому - його розряд на активне навантаження.
Keywords: активно-реактивні контури; накопичувач енергії; резонансний заряд