Інформаційна система вибору сучасних плк для автоматизації конвеєрної лінії - Саєнко, Дмитро Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Проведено аналіз проблеми вибору ПЛК для автоматизації конвеєра; розроблено метод вибору ПЛК для автоматизації конвеєра в умовах невизначеності; наведено приклад використання розробленого методу вибору ПЛК для автоматизації конвеєра в умовах невизначеності.
Keywords: альтернатива; метод попарних порівнянь; конвеєр; критерій