Iєрархiчно керована динамiчна система забезпечення екологiчної безпеки дорожньої галузi України - Желновач, Г. М.; Желновач, А. Н.; Zhelnovach, G. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
Проаналізовано шляхи розробки концепції ієрархічно керованої динамічної системи. Проведено дослідження структури управління природно-господарськими системами як запоруки забезпечення екологічної безпеки дорожньої галузі. Розроблено принципи ієрархічного керування екологічними системами, що знаходяться в зоні впливу складових дорожньої галузі України.
Иерархически управляемая динамическая система обеспечения экологической безопасности дорожной отрасли Украины
Hierarchically managed dynamic system for ensuring environmental safety of the road industry in Ukraine
Keywords: екологічна безпека; дорожня галузь; ієрархічно керована динамічна система; ієрархічно керована екологічна система; системний аналіз; экологическая безопасность; дорожная отрасль; иерархически управляемая динамическая система; циліндр низького тиску; системный анализ; 504.06:519.8; 10.30977/BUL.2219-5548.2020.90.0.95