Підвищення логістичної ефективності міжміських перевезень пакетованих вантажів - Яровий, Ярослав Костянтинович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Рекомендації по впровадженню: Методику рекомендовано к прийнятю до використання транспортним компаніям та 3PL 5PL логістичним операторам. Область застосування: Результати дослідження доцільно застосовувати для підвищення логістичної ефективності міжміських перевезень пакетованих вантажів.
Keywords: пакетований вантаж; сінергетичний ефект; рентабельність; час очікування зворотнього завантаження; схема