Модернізація транспортно-складського комплексу підприємства ТОВ «ЕНЕРГОМІРА» - Гладкий, Микола Ігоревич (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Проаналізовано транспортно–складській комплекс підприємства ТОВ «ЕНЕРГОМІРА» та визначити загальні проблеми цього комплексу та шляхи їх вирішення, було розроблено технологічний процес ремонту гідроциліндра нахилу вантажопідйомника автонавантажувача Амкодор 451А, було розраховано транспортно-складську систему автоматизованої ділянки групової механічної обробки деталей типу тіл обертання підприємства ТОВ «ЕНЕРГОМІРА». Запропоноване розрахунок ефективності використання складського приміщення та розроблено методичний підхід для досягнення даних результатів.
Keywords: автонавантажувач; гідроциліндр; ремонт; робот-штабелер; транспортно-складський комплекс; WMS-система