Удосконалення організації перевезень наливних вантажів автомобілями ТОВ «САТП – 2001» в приміському сполученні - Ярошенко, Софія Миколаївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Визначено раціональні маршрути перевезень та рухомий склад, що може бути використано при даних перевезеннях, проведено розрахунок організації роботи водіїв на маршруті. Ефект було в результаті проведення маршрутизації та склав 93802,8 км/рік. Економічний ефект було отримано шляхом порівняння експлуатаційних витрат підприємства до проведення маршрутизації та після її впровадження за рік роботи – 1503865,25 грн/рік. Рекомендації з впровадження: рекомендується впровадити на автотранспортних підприємствах, що спеціалізуються на перевезеннях наливних вантажів у приміському сполученні.
Keywords: маршрути перевезень; рухомий склад; витрати за кілометр; випадкові величини; ефективність