Спектральний аналіз електричних процесів по колах живлення електроприводу автомобіля - Бороденко, Ю. М.; Трішкин, Є. В.; Бороденко, Ю. Н.; Тришкин, Е. В.; Borodenko, Y.; Trishkyn, E. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2015)
Розглянуто систему електроприводу з вентильним електродвигуном та побудовано її імітаційну модель в програмі Matlab/Simulink. Приведено результати моделювання електричних процесів в мережі живлення системи. Проаналізовано спектральний склад функції струму споживання на робочих режимах електродвигуна, як діагностичної інформації.
Спектральный анализ электрических процессов в цепях питания электропривода автомобиля
Spectral analysis of electrical processes in the power chains of electric car engine
Keywords: автомобіль; електропривод; вентильний електродвигун; високовольтна акумуляторна батарея; діагностичний параметр; імітаційна модель; спектральна характеристика; автомобиль; электропривод; вентильный электродвигатель; высоковольтная аккумуляторная батарея; диагностический параметр; имитационная модель; спектральная характеристика; vehicle; electrical drive; brushless electrical motor; high-voltage accumulation battery; diagnostic parameter; virtual model; spectral characteristic; 681.518.54