Розробка технології виробництва асфальтополімербетонних сумішей на асфальтобетонному заводі в м. Новодністровськ в Чернівецькій області - Бурченко, Віталій Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
На основі літературних даних визначено особливості впливу різних полімерних модифікаторів на пружні властивості асфальтополімербетонів. Розглянуто різні технологічні схеми приготування в заводських умовах бітумів, модифікованих полімерними модифікаторами та схеми приготування асфальтополімербетонних сумішей. В роботі здійснені розрахунки площі складів мінеральних матеріалів, ємностей для зберігання бітуму та мінерального порошку. Визначені технікоекономічні показники асфальтобетонного заводу.
Keywords: бітум; полімер; модифіковані в’яжучі; мінеральні матеріали; асфальтополімербетонна суміш; асфальтополімербетон