ФОРМУВАННЯ ВАРІАНТІВ ТЕХНОЛОГІЇ ДОСТАВКИ ТАРНО-ШТУЧНИХ ВАНТАЖІВ АВТОМОБІЛЬНИМ ТРАНСПОРТОМ У МІЖМІСЬКОМУ СПОЛУЧЕНН - Нагорний, Є. В.; Наумов, В. С.; Шуліка, О. О.; Нагорный, Е. В.; Шулика, О. А.; Nagornji, Ye.; Naumov, V.; Shulika, O. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2013)
Наведено результати аналізу підходів до формалізації технологічного процесу доставки вантажів, розроблено базові варіанти логістичних ланцюгів доставки тарно-штучних вантажів (ТШВ) автомобільним транспортом у міжміському сполученні. Сформовано базові технологічні схеми доставки тарно-штучних вантажів автомобільним транспортом у між-міському сполученні.
ФОРМИРОВАНИЕ ВАРИАНТОВ ТЕХНОЛОГИИ ДОСТАВКИ ТАРНО-ШТУЧНЫХ ГРУЗОВ АВТОМОБИЛЬНЫМ ТРАНСПОРТОМ В МЕЖДУГОРОДНОМ СООБЩЕНИИ
FORMATION OF TECHNOLOGY VARIANTS OF PACKAGED CARGO DELIVERY IN THE INTERCITY BY MOTOR TRANSPORT
Keywords: технологічний процес доставки; тарно-штучний вантаж; міжміські перевезення; технологический процесс доставки; тарно-штучный груз; междугородные перевозки; delivery process; packaged cargo; intercity transportation; 656.073.28