Механізм інформаційного забезпечення системи управління інвестиційною привабливістю АТП - Левченко, Я. С.; Levchenko, Yaroslava (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2015)
Предметом роботи є наукові підходи та економічний інструментарій механізму інформаційного забезпечення системи управління інвестиційною привабливістю (ІП) АТП. Метою роботи є теоретико-методологічне обґрунтування механізму інформаційного забезпечення системи управління ІП АТП. Для досягнення поставленої мети у роботі були використані такі загальнонаукові і спеціальні методи і прийоми дослідження: теоретичного узагальнення, аналізу і синтезу – для дослідження теоретичних засад системи управління ІП; абстрактно-логічний – для теоретичного узагальнення і формулювання висновків. В роботі розглянуто механізм інформаційного забезпечення системи управління ІП АТП. При цьому даний механізм є не простою сумою організаційно-економічних форм, а виступає як певне утворення в системі управління ІП і сам, у свою чергу, є системою. Дія механізму повинна бути направлене на забезпечення управління ІП як в даний час, так і на перспективу. Визначено, що функціонування системи управління ІП АТП значною мірою залежить від її інформаційного забезпечення, тому розроблено систему підтримки прийняття рішень (СППР) щодо управління інвестиційною привабливістю, як головний елемент механізму інформаційного забезпечення системи управління ІП АТП і визначені її структурні елементи.
Mechanism of information support of motor company investment attractiveness management system
Keywords: механізм; інвестиції; інформаційне забезпечення; інвестиційна привабливість; підприємство; mechanism; investment; information; investment attractiveness; enterprise; 330.322