Підвищення ефективності організації процесу доставки товарів народного споживання в м. Харків ТОВ «Е-ТРАНС» - Васильєва, Тетяна Суренівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі розроблено раціональну транспортно-технологічну схему доставки товарів народного споживання в міському сполученні, що базується на визначенні доцільних марок рухомого складу з раціональною вантажністю та розробці раціональних розвізних маршрутів. Визначене значення економічного ефекту, що може бути отриманий у разі впровадження результатів дослідження в розмірі 208713 грн/рік, а ефективність запропонованих заходів щодо поліпшення технології доставки складе 6 %. Рекомендації по впровадженню: отримані результати досліджень можуть застосовуватись для підприємств автомобільного транспорту, що займаються доставкою товарів народного споживання у міському сполученні. Область застосування: автомобільний транспорт.
Keywords: вантажність; товари народного споживання; перевезення; рухомий склад; ефект; витрати