КОНСТРУКТИВНІ ТА СИЛОВІ ПАРАМЕТРИ ФРИКЦІЙНИХ МУФТ ПІДВИЩЕНОЇ НАВАНТАЖУВАЛЬНОЇ ЗДАТНОСТІ - Кириченко, І. Г.; Малащенко, В. О.; Торбич, Б. В.; Кириченко, И. Г.; Малащенко, В. А.; Kyrychenko, I.; Malashchenko, V.; Torbych, B. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2016)
Запропоновано конструкцію фрикційної муфти підвищеної навантажувальної здатності для різноманітних машин, що обладнуються двигунами внутрішнього згорання, та механічних приводів для запобігання їх перевантаженням. Наведено розрахункові схеми, аналітичні вирази та результати порівняльного кількісного аналізу основних геометричних параметрів відомих муфт та запропонованої конструкції.
КОНСТРУКЦИОННЫЕ И СИЛОВЫЕ ПАРАМЕТРЫ ФРИКЦИОННЫХ МУФТ ПОВЫШЕННОЙ НАГРУЗОЧНОЙ СПОСОБНОСТИ
DESIGN AND POWER CHARACTERISTICS OF HIGH LOAD CAPACITY FRICTION CLUTCHES
Keywords: фрикційні муфти; навантажувальна здатність; геометричні параметри; фрикционные муфты; нагрузочная способность; геометрические параметры; friction clutches; load capacity; geometrical parameters; 621.825.(075.8)