Підвищення ефективності перевезення пасажирів на автобусному маршруті «Линівка – вул. Вознесенська» у м. Тернівка - Гордієнко, Денис Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В дипломній роботі було розглянуто питання поточного стану функціонування автобусного маршруту «Линівка – вул. Вознесенська» у м. Тернівка Дніпропетровської області та якості транспортного обслуговування населення міським громадським транспортом в цілому. З метою вирішення поставлених задач був у достатньому обсязі проведений аналіз інформаційних джерел, в т.ч. побажань населення, побудована транспортна модель громадського транспорту міста у німецькій програмі PTV Visum, зібраний достатній для прийняття рішень обсяг інформації про роботу громадського транспорту, оцінені поточні показники роботи маршрутної мережі, розроблені пропозиції з її удосконалення як в цілому, так і з фокусом на розглянутий маршрут.
Keywords: пасажирський транспорт; оцінка ефективності; транспортна мережа; visum; моделювання; доступність