Підвищення ефективності роботи автогрейдера середнього класу - Полушин, Денис Олексійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
У дипломній роботі здійснена розробка додаткової рами, котра розміщується під тягою рамою автогрейдера. Дипломна робота містить обґрунтування актуальності дослідження механізму підвіски тягової рами. Виконані розрахунки основних параметрів, тягово-зчіпних властивостей, приводу механізмів керування та основної рами. Розглянуті питання з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях.
Keywords: автогрейдер; робоче обладнання; тягова рама; механізм підвіски робочого обладнання; Autodesk Inventor; тягово-зчіпні властивості