Вдосконалення комплексу інженерно-геодезичних робіт при капітальному ремонті вулично-дорожньої мережі в м. Маріуполь - Воронич, Наталя Василівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В дипломній роботі було проведено інженерно-геодезичні вишукування, аналіз нормативно-правової бази у сфері інженерно-геодезичних вишукувань, аналіз сучасних методів геодезичних знімань, огляд топографо-геодезичної вивченості району вишукувань, огляд порядку обробки даних геодезичних вимірювань в програмних комплексах, визначення положення пунктів опорної геодезичної мережі, побудову знімального планово-висотного обґрунтування, топографічне знімання.
Keywords: вишукування; геодезична зйомка; геодезична мережа; топографічний план