Аналіз технічного стану та капітальний ремонт мосту пошкодженого в наслідок бойових дій - Тораєв, Мердан (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У кваліфікаційній роботі розглянуті питання огляду проблеми відновлення штучних споруд транспортної інфраструктури. Виконаний опис конструкцій моста та здійснений аналіз його технічного стану за результатами обстеження. Надані рекомендації по конструктивних рішеннях з капітального ремонту моста.
Keywords: аналіз технічного стану; бойові дії; вантажопідйомність; проєктування моста; прогонова будова; опора; мостове полотно