Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Стандартизація систем менеджменту» : для студентiв галузi знань 15 "Автоматизація та приладобудування" спецiальностi 152 "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка" освiтньо-квалiфiкацiйного рiвня "магістр" - Букрєєва, О. С. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Ці методичні вказівки призначені для студентів першого курсу магістратури галузі знань 15 «Автоматизація та приладобудування» спеціальності 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» з метою надання допомоги при підготовці та виконанні практичних робіт з дисципліни «Стандартизація систем менеджменту». Вони містять відомості щодо організації вивчення дисципліни, загальні вказівки щодо самостійної роботи, завдання та її контроль. Методичні вказівки складено згідно з програмою дисципліни відповідно до освітньо-професійної програми «Інтелектуальні інформаційно-вимірювальні технології» та навчального плану підготовки магістрів.
Keywords: галузева система менеджменту; інтегрована система менеджменту; нормативні документи ISO; розроблення міжнародних стандартів; гармонізована структура