Підвищення якісних характеристик цементоґрунту шляхом оптимізації перемішування компонентів суміші при будівництві автомобільної дороги від с. Калинівка до дороги с. Красне – с.м.т. Кегичівка - Сінолицька, Катерина Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У роботі аналізуються: стан проблеми щодо будівництва дорожнього одягу з ґрунтів, зміцнених цементом; влив марки в’яжучого на міцність цементоґрунту; детально викладена технологія та організація робіт з будівництва дорожнього одягу.
Keywords: суміш; цементоґрунт; марки в’яжучого; міцність; якісні характеристики; організація робіт; дорожній одяг; будівництво