ДО ПИТАННЯ ПРО АПРОКСИМАЦІЮ ЗАЛЕЖНОСТІ БІЧНОГО ВІДВЕДЕННЯ - Сахно, В. П.; Макаров, В. А.; Костенко, А. В.; Вербицький, В. Г.; Вербицкий, В. Г.; Sakhno, V.; Makarov, V.; Kostenko, A.; Verbitsky, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2011)
Запропоновано підхід до визначення «чутливості» апроксимації залежності сил бічного відведення на прикладі «магічної» формули та її поліномного наближення на основі побудови біфуркаційної діаграми.
К ВОПРОСУ ПРО АПРОКСИМАЦИЮ ЗАВИСИМОСТИ БОКОВОГО УВОДА
ТО THE QUESTION OF APPROXIMATION OF LATERAL WITHDRAWAL DEPENDENCE
Keywords: відведення бічне; діаграма біфуркаційна; поліном; формула «магічна».; увод боковой; диаграмма бифуркационная; полином; формула «магическая»; lateral withdrawal; bifurcation diagrams; polynom; magic formula; 629.113