Підвищення зносостійкості відновлених деталей покриттям із застосуванням модифікування вторинною сировиною - Руденко, М. В. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Розглянуто спосіб модифікування з використанням магнітної складової вторинної сировини для зміцнення та відновлення поверхонь зношених деталей, виготовлених з низьколегованих та вуглецевих марок сталей. Досліджено вплив технології модифікування покриття магнітної складової детонаційної шихти при наплавленні на структуру, твердість та зносостійкість відновленого шару. Встановлено, що застосування запропонованого способу збільшує зносостійкість відновленої деталі на 25%.
Increasing the wear resistance of strengthened and restored parts by coating using modification with secondary raw materials
Keywords: наплавка; низьколеговані сталі; детонаційна шихта; магнітна складова; зносостійкість; 669.018.8+621.78