Синтез системи управління розподільчої подачі газу для двигуна 6ГЧН 13/14 - Дзюбенко, О. А.; Манойло, В. М.; Липинський, М. С.; Дзюбенко, А. А.; Липинский, М. С.; Dziubenko, A.; Manoylo, V.; Lypynskyi, M. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2012)
Наведено етапи синтезу системи розподільчої подачі газу, визначено загальну структуру системи, вирішено задачі прив’язки до об’єкту управління і узгодження динамічних параметрів виконавчих пристроїв з динамікою роботи ДВЗ.
Синтез системы управления распределенной подачи газа для двигателя 6ГЧН 13/14
Synthesis of control system of distributive gas supply for 6GCHN 13/14 engine
Keywords: система подачі газу; електромагнітний дозатор газу; електронний блок управління; синхронізація по колінчатому валу; система подачи газа; электромагнитный дозатор газа; электронный блок управления; синхронизация по коленчатому валу; gas supply system; electromagnetic metering gas device; electronic control unit; synchronization according to the crankshaft; 621.433.2