Розробка поста діагностування гальмівних систем у складі СТО легкових автомобілів - Адаменко, Андрій Євгенович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об'єкт дипломного проекту – стенд з біговими барабанами. Мета проекту – спроектувати станцію технічного обслуговування для легкових автомобілів. Задачі проекту: - обґрунтувати доцільність розробки проекту; - розробити технологію діагностування автомобіля; - розробити планувальне рішення зони діагностики. В проекті виконано розрахунок виробничої програми станції технічного обслуговування. У проекті приводиться інформація про особливості вибору доцільності розробки СТО.
Keywords: АВТОСЕРВІСНЕ ПІДПРИЄМСТВО; СТЕНД З БІГОВИМИ БАРАБАНАМИ; ГАЛЬМІВНІ ВИПРОБУВАННЯ; ЗОНА ДІАГНОСТИКИ