До багатофакторної моделі порівняння експлуатаційних показників автопоїздів - Сахно, В. П.; Сакно, О. П.; Лисий, О. В.; Клименко, В. В.; Лысый, А. В.; Sakhno, V.; Sakno, O.; Lysyi, O.; Klimenko, V (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2015)
Запропоновано універсальну модель техніко-економічного порівняння різних марок автопоїздів на основі визначення їх інтегрального експлуатаційного показника за сукупністю шістнадцяти основних експлуатаційних показників. Багатофакторна модель порівняння експлуатаційних показників автопоїздів враховує результати оцінки основних показників, що враховуються в процесі експлуатації.
К многофакторной модели сравнения эксплуатационных показателей автопоездов
Towards the multifactor model of the comparison of plant-performance figures of lorry convoys
Keywords: автопоїзд; експлуатаційні показники; графоаналітичний метод; порівняння; автопоезд; эксплуатационные показатели; графоаналитический метод; сравнение; lorry convoy; plant-performance figure; grapho-analytical method; comparison; 629.017:629.083