ВИМОГИ ДО СУЧАСНОЇ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ОХОРОНОЮ ПРАЦІ ПІДПРИЄМСТВ ЗАЛІЗНИЧНОГО ТРАНСПОРТУ - Козодой, Д. С.; Козодой, Д. С.; Kozodoy, D. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Доведено актуальність перегляду застарілих організаційних підходів до управління охороною праці та показано необхідність розробки сучасної системи управління охороною праці (СУОП) в галузі залізничного транспорту на принципах застосування ризик-орієнтованого підходу. Розроблено вимоги до нової галузевої СУОП на залізничному транспорті.
ТРЕБОВАНИЯ К СОВРЕМЕННОЙ СИСТЕМЕ УПРАВЛЕНИЯ ОХРАНОЙ ТРУДА ПРЕДПРИЯТИЙ ЖЕЛЕЗНОДОРОЖНОГО ТРАНСПОРТА
REQUIREMENTS TO THE MODERN CONTROL SYSTEM FOR LABOUR PROTECTION AT RAILWAY TRANSPORT ENTERPRISES
Keywords: травматизм; система управління охороною праці (СУОП); професійний ризик; управління ризиком; травматизм; система управления охраной труда; профессиональный риск; управление риском; injures; control system for labour protection; professional risk; risk control; 658.5:625.1