АНАЛІЗ ЧИННИКІВ, ЩО ЗНИЖУЮТЬ ЗНОСОСТІЙКІСТЬ РІЗАЛЬНИХ ЕЛЕМЕНТІВ ЗЕМЛЕРИЙНО-ТРАНСПОРТНИХ МАШИН - Венцель, Є. С.; Щукін, О. В.; Онопрієнко, С. В.; Венцель, Е. С.; Щукин, А. В.; Оноприенко, С. В.; Ventsel, Ye.; Schukin, A.; Onoprienko, S. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Показано дію окремих чинників на передчасне зниження довговічності робочих органів. Встановлено й обґрунтовано вплив цих чинників на зносостійкість різальних елементів. Виділено головні з них, які більшою мірою сприяють інтенсифікації протікання процесу зношування.
АНАЛИЗ ФАКТОРОВ, СНИЖАЮЩИХ ИЗНОСОСТОЙКОСТЬ РЕЖУЩИХ ЭЛЕМЕНТОВ ЗЕМЛЕРОЙНО-ТРАНСПОРТНЫХ МАШИН
ANALYZING THE FACTORS THAT REDUCE ANTI-WEAR PROPERTIES OF CUTTINGS ELEMENTS OF EARTH-MOVING MACHINES
Keywords: довговічність; зношування; різальний елемент; ґрунт; енергія удару; кут різання; навантаження; долговечность; изнашивание; режущий элемент; грунт; энергия удара; угол резания; нагрузка; durability; wear; cutting element; soil; impact energy; digging angle; load; 621.869.98