Формування маркетингової стратегії підприємства - Веретельников, Олексій Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі розвинено підхід до розробки маркетингової стратегії підприємства; запропонована послідовність оцінки ефективності визначених заходів щодо впровадження маркетингової стратегії на підприємстві. На основі фінансово-економічний аналізу, аналізу впливу факторів зовнішнього середовища діяльності підприємства та здійснено формування стратегічних альтернатив та запропоновано розроблену маркетингову стратегію для підприємства, що досліджувалось; здійснено оцінку ефективності запропонованих заходів щодо впровадження маркетингової стратегії на підприємстві. Дотримуючись плану, представленого в цьому дослідженні, ТОВ «Темп» може реалізувати заходи щодо впровадження запропонованої стратегії розвитку компанії.
Keywords: стратегія розвитку; маркетингова стратегія; економічна ефективність; внутрішнє середовище; зовнішнє середовище підприємства