Технології захисту довкілля : курс лекцій - Душкін, Станіслав Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Курс лекцій розроблено відповідно вимог освітньо-наукової програми «Екологічна безпека» третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти за спеціальністю 101 Екологія під навчальне аудиторне навантаження 16 годин(8 лекцій). Зміст лекцій відповідає робочій програмі навчальної дисципліни ОК 2.4 «Технології захисту довкілля» 2024 р.
Keywords: технології захисту довкілля; екологічна безпека; маловідходне виробництво; 504.05:628.4:620.9