Багатокритеріальна модель вибору комутатору в умовах нечіткої інформації. - Яковлєва, Христина Денисівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі проведено аналіз проблеми вибору комутатору PoE для системи цифрового відеоспостереження. Розроблена модель вибору комутатору PoE для системи цифрового відеоспостереження в умовах нечіткої інформації. Для розрахунків використано Microsoft Excel.
Keywords: система відеоспостереження; комутатор; відеокамера; порт; критерії альтернативи