Методичні вказівки до практичних робіт з дисципліни «Теорія та методи наукової творчості» : для бакалаврів усіх форм навчання за освітньою програмою «Автомобільний транспорт» - Назаров, О. І. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Методичні вказівки призначаються для роботи над практичним завданням студентів за напрямом підготовки 274 «Автомобільний транспорт» денної форми навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавр з дисципліни «Теорія та методи наукової творчості», яку вивчають на третьому курсі. Призначені для бакалаврів усіх форм навчання зі спеціальності 274 «Автомобільний транспорт».
Keywords: дослідження технічних об’єктів; вимірювання величин технічних об’єктів; перевірка результатів досліджень технічних об’єктів; 629.01