Використання литих емульсійно-мінеральних сумішей на модифікованих емульсіях для підвищення транспортно-експлуатаційного стану автомобільної дороги Красний Лиман – Сіверськ на ділянці км 0+000 – км 25+000 - Ковальова, Тетяна Іванівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі були виконана оцінка транспортно-експлуатаційної якості автомобільної дороги й обрані ділянки проведення робіт. Виконані дослідження впливу водного катіонного латексу Butonal NS 198 на властивості бітумних емульсій та залишкового в’яжучого з нього. Приведено розробки по технології робіт з поточного середнього і дрібного, а також капітального ремонтів. У проекті обґрунтоване застосування асфальтоукладача Titan 423 для капітального ремонту влаштування асфальтобетонного покриття.
Keywords: використання; асфальтобетон; бітумна емульсія; водний катіонний латекс; капітальний ремонт; поточний середній ремонт; поточний дрібний ремонт; дорожні покриття; автомобільні дороги; захисний шар