Раціональні сфери використання автобусів різного класу пасажиромісткості - Понкратов, Д. П.; Давідіч, Н. В.; Понкратов, Д. П.; Давидич, Н. В.; Ponkratov, D.; Davidich, N. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2018)
Розглянуто питання визначення раціональних сфер використання автобусів різного класу пасажиромісткості як оптимізаційне завдання. Як керовані змінні було застосовано потужність пасажиропотоку та ступінь заповнення салону автобуса на найбільш завантаженому перегоні маршруту. Запропоновано рекомендації щодо застосування автобусів різного класу пасажиромісткості залежно від потужності пасажиропотоку на найбільш завантаженому перегоні маршруту.
Рациональные сферы использования автобусов различного класса пассажировместимости
Rational areas of using buses of different classes of passenger capacity
Keywords: міський пасажирський транспорт; пасажиромісткість транспортного засобу; пасажиропотік; ступінь заповнення салону автобуса; городской пассажирский транспорт; пассажировместимость транспортного сред-ства; пассажиропоток; степень заполнения салона автобуса; public transit; vehiclepassenger capacity; passenger flow; passenger density; 656.13